Köpa bra presenter

av | dec 2, 2022 | Mobiler & tillbehör

Har du svårt att köpa presenter? Visst är det svårt att komma på något bra som personen inte bara ska tycka om utan även ha användning för. För att lyckas hitta den där perfekta presenten finns det några få punkter du kan utgå ifrån och förhoppningsvis hitta så rätt som möjligt.

  • Vem är personen? Börja där och inte med presenten. Vad skulle personen verkligen vilja ha och kunna ha nytta utav? Är det verkligen en sak eller kan det vara en upplevelse som kommer uppskattas mest?
  • Ställ dig frågan vad personen drömmer om. Om du inte vet kanske de går att fråga på ett snyggt sätt utan att röja dina planer på att köpa present. De flesta drömmer om något och får man en gåva som pushar verkligheten lite närmare åt drömmens håll kan de bli mycket mer uppskattat än mycket annat. Det kommer att väcka en positiv känsla hos personen och kanske även en energi att faktiskt förverkliga drömmen hela vägen i mål.
  • Fokusera på de saker som kan vara grädden på moset. En person som har ett intresse är ofta välutrustad inom just det ämnet. Men kanske kan du köpa ett tillbehör eller kringutrustning som de inte har. Satsa då gärna på saker med lite högre kvalitet som känns lite extra lyxig. Exempelvis om personen spelar mycket data kan en ny datormus eller om det är en klädintresserad kille kan du köpa ett par snygga manschettknappar.
  • Ge en rolig upplevelse som ni kan göra tillsammans. Man får inte glömma bort hur tid ihop kan vara en riktigt uppskattad gåva. Idag är många så stressade och hinner inte med att träffas så ofta som man vill. Men köper man en gemensam upplevelse blir det en bokad aktivitet som har större chans att bli av.

Extra tips:

Se till så du tar bort prislappen och inte låter den sitta kvar.

Om det går kolla med resten av familjen och vänner så ni inte går och köper samma sak.

Gå ihop med flera personer och köp en lite större eller dyrare present.  

Sist men inte minst!! Det är ok att lämna med kvittot och låta personen byta presenten om det den inte skulle passa eller man får något man redan har. Den tabun måste försvinna för då kommer färre presenter hamna i lådor och skåp där de sen får stå utan att användas.

Hoppas du fick lite hjälp på traven!

Läs om fler prylar & presenttips inom samma kategori

Möbelskinn från Ullmagasinet

Möbelskinn från Ullmagasinet

Utforska en värld av lyx och komfort I dagens värld där snabb förändring och massproduktion ofta står i fokus, är det en lättnad att veta att det fortfarande finns företag som värnar om tradition, kvalitet och hållbarhet. Ett sådant företag är Ullmagasinet, som har...