Sonos Högtalare – Den perfekta presenten till den som gillar musik och design

av | dec 23, 2022 | Ljud & Hifi

Sonos är en amerikansk teknikföretag som tillverkar trådlösa högtalare och ljudsystem för hem. Deras högtalare är kända för sin höga ljudkvalitet och enkelhet att använda, och kan anslutas till hemmets trådlösa nätverk och styras via en app på en smartphone eller surfplatta.

Sonos har en mängd olika högtalare att välja mellan, inklusive:

  1. Sonos One: En kompakt, trådlös högtalare som kan användas ensam eller som del av ett ljudsystem. Den har inbyggda mikrofoner och kan styra andra smarta enheter i hemmet via röststyrning.
  2. Sonos Move: En trådlös högtalare som är batteridriven och kan användas både inne och ute. Den har inbyggda mikrofoner och kan styra andra smarta enheter i hemmet via röststyrning.
  3. Sonos Beam: En ljudbar som kan anslutas till en TV och som har inbyggda mikrofoner och röststyrning.
  4. Sonos Playbar: En ljudbar som kan anslutas till en TV och som har inbyggda mikrofoner och röststyrning.

Sonos högtalare kan enkelt kopplas samman och spela samma musik i olika rum, eller olika musik i olika rum. Du kan också använda Sonos högtalare för att streama musik, radio och andra ljudkällor från internet. Att Sonos högtalare både erbjuder bra ljud men även så många funktioner gör dessa till väldigt omtyckta presenter.

Sonos högtalare är kända för sin höga ljudkvalitet och enkelhet att använda, men de är också ganska dyra jämfört med andra trådlösa högtalare på marknaden. Men i vårt tycke värt varenda krona!

Läs om fler prylar & presenttips inom samma kategori