Hitta nästa födelsedagspresent hos Ting & Tanke

av | dec 27, 2022 | Hem & Kök

Har du födelsedagar som närmar sig och ingen plan för vad du ska köpa? Då borde du titta in hos Ting & Tanke i Falkenberg. Det är den mysiga, hemtrevliga presentbutiken som har något för alla. Här kommer några av mina personliga favoriter!

Filtar

Filtar är den perfekta presenten till den som fyller år på hösten eller under vintertid. Vad bättre än att krypa ner i soffan med en varm filt från Klippan. Klippan är det populära filtmärket som sedan 1879 vävt sina egna filtar i härligt naturmaterial. Deras filtar finns i flera härliga färger som kan passa olika inredningsstilar perfekt. Är en filt inte något som lockar så erbjuder de även plädar och kuddfodral vävt i bomull, ull eller lin. Jag själv har en filt från klippan som ligger i min soffa, jag byter även ut filten varje säsong för att ha en passande färg. Exempelvis så älskar jag varma toner på hösten och har en fantastisk orange filt som passar fint i min beiga soffa. På sommaren älskar jag pastell och ljusa färger och har då istället en ljusgrön som passar perfekt.

Porslin

Alla hem behöver någon form utav porslin. Det finns ett helt hav av märken att välja mellan men hos Ting & Tanke hittar du det populära märket PotteryJo. Deras porslin är unikt, personligt och mångsidigt. Produkterna finns i flera olika färger och stilar så att du garanterat kan hitta något som passar till vem som helst. Du kan antingen köpa ett set där allt är i samma färg till den som vill hålla ett stilrent uttryck hemma. Eller varför inte mixa och matcha olika färger som kan passa ihop för att få en mer livad dukning. Min rekommendation är att köpa minst två utav varje så att personen som får presenten kan använda det direkt och inte behöver vänta på att det ska finnas matchande porslin. Jag köpte två tallrikar, två skålar och en fantastisk karaff till min syster på hennes senaste födelsedag och det var minst sagt en hit!

Presentinslagning

Hos Ting & Tanke är de dessutom proffs på presentinslagningar så att både utsidan och insidan blir något fint. Deras kompetenta personal tar även emot förslag på hur de kan sätta en personlig prägel på just din inslagning så att presenten passar mottagaren. Min rekommendation till dig är att gå inom Ting & Tanke nästa gång du befinner dig i Falkenberg. 

Läs om fler prylar & presenttips inom samma kategori